Kysymyksiä ja vastauksia VACUSPEED moduleista

1. Mihin supertehokas eristys VACUSPEED modulissa perustuu?

Mikrohuokoiseen sisusmateriaaliin ja voimakkaaseen alipaineeseen eristysmodulin sisällä. Mikrohuokoinen sisusmateriaali estää tehokkaasti lämmön johtumista ja sisusmateriaalissa oleva grafiitti estää lämmönjohtumisen säteilemällä. Mikrohuokoisen sisuksen eristävyys verrattuna villaeristeisiin on noin kaksinkertainen. Tämän jälkeen sisusmateriaali käytönnössä tyhjiöidään ja lopputuloksena on äärimmäisen tehokas lämmöneriste.

Tekniset suoritusarvot ovat huimat. Lämmönjohtavuus 10 C paneelille asennettaessa on 0,0043 W/mK ja rakennuskäytön suunnitteluarvo (lamda design 0,008W/mK). Vertaa muihin eristeisiin ja toteat huikean eron suorituskyvyssä.

 

2. Miksi en ole kuullut tästä aikaisemmin?

Emme ole markkinoineet tarpeeksi. Tyhjiöeristeitä on käytetty teollisuudessa jo kymmeniä vuosia. Viime vuosien kehitys on tuonut tyhjiöeristeet varteenotettavaksi vaihtoehdoksi myös rakentamisessa. VACUSPEED järjestelmän myötä huippuluokan eristysteho saadaan vihdoin helposti jokaisen rakentajan ulottuville. Mittatilaustoimituksen sijaan kaikki järjestelmän osat toimitetaan suoraan varastosta ja asentaminen on helppoa. VACUSPEED järjestelmä on nopeasti osoittanut kykynsä huippuluokan eristeenä ja on ainutlaatuinen koko maailmassa.

Toinen puoli asiaa on, että eristämistä ei ehkä ole koettu kauhean kiinnostavaksi asiaksi ja eristeinä on käytetty niitä materiaaleja, joita aiemminkin on käytetty sen kummemmin asiaa kyseenalaistamatta.  Me tarjoamme nyt todellisen vaihtoehdon. Paras kilowatti on kuitenkin se, jota ei edes kulutettu.