Verkosta ja paikanpäältä

Aina nopeasti ja tehokkaasti:


Nyt kauttamme on saatavana myös huippusuositut Innofusor akustoelementit, akustiikkaverhot, äänieristeet ja Konto akustiikkalevyt.

Tyhjiö- ja aerogel-eristeet soveltuvat ohuutensa ja keveytensä ansiosta hyvin verkkokauppaan ja postitettavaksi.Saat nopeasti, suoraan maahantuojan varastosta, juuri haluamasi eristeet suoraan kotiisi. Toimituskulut ovat edulliset, yleensä 9.90 - 19.90 €. Kun kyseessä on kappaletavara ja tilauskoot vaihtelevia, soitamme aina ja ilmoitamme toimituskulut. Tilaus on sitova vasta sen jälkeen kun olette hyväksyneet tilauksen ja toimituskulut. Huom. yli 359 € tilaukset postipakettina 0 €!

Säästät huomattavan määrän aikaa ja vaivaa kun toimitamme tilauksesi suoraan lähimpään postikonttoriin tai ovelle-pakettina suoraan antamaasi osoitteeseen. Toimituskulut eri vaihtoehtoineen näet suoraan tuotteelta tilauksesi yhteydessä (muutosta tehdään verkkokauppaan parhaillaan). Hyödynnä samalla maksuaikaetu - toimituksen mukana on lasku, jossa on 14 päivän maksuaika.

 

Tutustu ja nouda:

Uusi, ajantasainen noutovarastomme on osoitteessa Nupurintie 4, 02820 ESPOO.

Huom. jaamme saman noutovaraston ja tilat Innofusor akustotuotteiden ja supereristysratkaisujen kanssa, joten toimituksesi lähtee suoraan valmistajan/maahantuojan varastosta. Saat tilauksesi nopeasti ja edullisesti.


 Noutovarasto Nupurintie 4
02820 ESPOO
Yhteys Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , 050-404 3033